Härlig, härligt !!!!!

ONSDAG 17 FEBRUARI 2010


Oj vad skönt, Wilgot behöver troligtvis inte opereras. Vi va ju till doktorn i går för att fotografera hans huvud för att sedan skicka bilderna till Göteborg, då tyckte läkaren här att det såg bättre ut men vi får ju vänta på vad specialisten i Göteborg tycker. Men just nu så är det ingen operation inbokad och det känns så jäkla skönt.

Lena va med mej på sjukhuset eftersom Max jobbade och det va så skönt att hon kunde följa med oss. Nu sov ju Louise nästan hela tiden men det va bra att hon kunde hjälpa till att "underhålla" Wilgot då det skulle knäppas kort för det är otroligt svårt att både vara rolig och hålla fast ett huvud och försöka få en pojk som inte vill att sitta still... hehe. Sedan lyssnade hon på hans lungor och nu låter det som det ska igen. När hon va färdig med Wilgot så passade jag på att fråga om Louise "rossel" igen, tänkte ju att det kan vara bra att många olika doktorer kan få lyssna. Lena som då gick runt och bar på Louise satte henne i doktorns knä.... men oj vad ledsen hon blev då och när Lena tog tillbaka henne blev det bra igen. Det är tydligen lite tidigt för henne att redan börja göra så mot personer som hon inte känner..... ;-) Även denna läkare sa att "rosslet" inte va något att bry sej om.... så nu får jag kanske börja lita på det då.

När vi va färdig där så fick kärlekarna äta lite och sedan blev jag bjuden på fika.... gott, gott!

I förrgår va Eva här hela dagen, vi pratade massa strunt och tittade på kort. En promenad hann vi även med i det vackra vädret, även om nu solen hade hunnit gå ner.....
TACK Eva för en trevlig dag, jag gör gärna om det...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0