Nytt år med nya mål =)

Oj vad tiden går.... och jag har inte skrivit här på flera veckor, tyvärr...

Jag har jobbat i ca tre månader nu och trivs som bare den, vissa dagar känns det naturligtvis tungt att behöva åka från familjen men mina arbetskamrater gör att allt känns lättare. Louise har blivit så mammig då jag är borta... Max brukar ringa mej så hon får prata och då ropar hon "mamma, mamma" och blir så glad när hon hör min röst. Wilgot vill också prata men han är mera pappig och har det inte lika jobbigt då jag är borta. En morgon då jag redan va på jobbet stod Louise utanför sovrummet och ropade på mej, Max talade om att jag va på jobbet men hon fortsatte att ropa. Då öppnade han dörren och tände lampan så att hon skulle se att jag inte va där. Hon hade sprungit fram till sängen där jag brukade ligga men när hon såg att den va tom hade hon börjat gråta....
Wilgot kan vara liiite mammig då jag kommer hem från jobbet, då vill han kramas och blir så ledsen när jag släpper honom... men tyvärr så kan jag inte ta av mej skor och jacka med honom i famnen.
Det är kärlek.... =) 
Jag älskar att vara mamma och jag älskar mitt liv just nu....
ALLT är så underbart härligt !!!!!

Min syster och hennes pojkar Fred, Owen och Evan har äntligen kommit hit till oss =)
Dom kom den 22/12 och vi fick träffa henne och Evan den 23/12... oj vad underbart och vilken härlig känsla att få krama henne... jag fattar nog inte riktigt att det har hänt, att min syster har varit här hemma hos oss.
Både jag och kärlekarna fick så mycket fint, Louise fick bla. en otroligt söt klänning och Wilgot fick så stiliga kläder. TACK underbara syster för allt fint vi får !


Jag ska lägga upp bilder på lite av sakerna vi fick !

Julafton tillbringade jag först på jobbet, det va riktigt mysigt och vi började dagen med lite mys på lokalen med glögg, choklad och frukt. Det fanns även julskinka och saker med tyvärr orkade jag inte det... hade ju ätit frukost innan jag for hemifrån. När jag slutade åkte jag hem gosade lite med familjen innan det va dags att åka vidare till Lena och Patrik. Där bjöds det på god mat och trevligt sällskap =)
Kärlekarna fick så mycket fint och användbart... och kanske någon liten sak som snart blir utan batteri... haha 
På juldagen bjöd vi pappa, Lasse och Ewa på middag. Det va riktigt trevligt och kärlekarna fick sina julklappar.
TACK så mycket alla underbara !


Det va ju även meningen att vi skulle åka till fjällen med min bror Uffe, med familj och syster Ann och hennes pojkar.. tyvärr blev det inte pga. "för lite" snö.... Vi har överdrivet mycket snö i hela jäkla Sverige men just dit vi skulle fanns det nästan inte någon... 
Men vi tänkte ju inte ge oss så lätt utan bokar stuga i Hassela i stället... men då passar mina två pojkar på att få magsjuka så vi blir hemma i allafall. Ja, ja tänkte vi... vi kommer ju att träffas på nyårsafton hemma hos Uffe och Anna-Karin, min moster och morbror skulle även komma. Vi skulle sitta och prata, spela spel och njuta hela kvällen och halva natten. Så blev det inte.... Louise och Wilgot hade blivit så förkylda och eftersom min morbror går på dialys och är väldigt infektionskänslig så stannade vi hemma. Så min nyårsafton tillbringades först på jobbet och sedan med myskläder i soffan hemma med familjen. Vi åt gott och även om det inte blev som vi tänkt så blev kvällen riktigt lyckad.  


Igår fick jag rå om min syster hela dagen, vi åkte först till pappa som bjöd på lunch. Även Evan va med men Anna-Karin kom och hämtade honom vid 17 tiden. Hos pappa tittade vi även på kort och pratade minnen.
Vid 15 tiden åkte jag syrran och Evan hem till oss för att vänta på Anna-Karin.
Hon tog med sej Evan och vi fortsatte att vänta på Lasse och Ewa som skulle äta middag med oss.
Det blev en lyckad kväll som jag aldrig kommer att glömma =)

Det kommer att bli ett händelserikt år, mycket ska ske och jag ser fram emot allt med pirr i magen ;)

God fortsättning på er alla mina trogna läsare =)
KRAM


RSS 2.0