Livet är underbart !

I lördags var vi till barnens morfar på middag, även morbror Lasse var där. Som vanligt så lyckades far med maten och gjorde en otroligt god måltid. Han hade även köpt en matburk till våra kärlekar med kalopps som båda verkade gilla. När vi ätit tog vi en premiär tur med sittvagnen, det gick ganska bra men Louise blev less efter ett tag och "talade" om det väldigt högt och bestämt...I söndags tog hela familjen en promenad till Ica, det va en trevlig tur på vägen dit men Louise blev så ledsen på vägen hem. Hon blev lite glad och skrattade när vi träffade faster Eva som jobbade i området. 


Idag har det varit så varmt hela dagen och jag har tagit två härliga promenader. En promenad med Max och barnens faster Eva, vi gick runt "gammKorsta" efter det köpte jag och Max lunch som vi åt hos henne. Kärlekarna åt gröt och denna gång kunde vi byta ut hela välling målet.... det går framåt.. ;-)


Nästa promenad tog jag själv (med våra kärlekar såklart) och det vart från Eva och hem. Det blåste lite kallt ibland men i de stora hela så var det en väldigt skön tur. Väl hemma satt jag ute ett tag så att våra små mirakel skulle få sova lite till ute i friskluften, Max kom också ut så vi satt och pratade. Efter ett tag började det blåsa lite väl kallt så vi beslutade oss för att ta en tur med bilen för att uträtta lite behövliga ärenden.

Nu ikväll har vi tittat på ARN, nattat barn, tagit upp barn, burit barn, nattat barn igen, tagit upp barn som kräks i sängen, stoppat barnet i vagnen, rullat barn och nu sover båda kärlekarna så sött.... men för ovanlighetens skull så tag det tid ikväll att komma till ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0